Bijonse i Džej Zi kupuju vilu od 93 miliona $

Agencije
Bijonse i Džej Zi kupuju vilu od 93 miliona $

Da svjetske muzičke zvijezde i slavni parovi vole da uživaju u maksimalnom luksuzu dokazuje primjer Bijonse i Džej Zija koji planiraju da kupe luksuznu vilu u Los Anđelesu čija je vrijednost nevjerovatnih 93 miliona dolara.

Američki mediji prenose da je luksuzna građevina, koja će uskoro postati dom popularnog bračnog para, smještena na imanju koje se proteže na 8.700 metara kvadratnih. Inače, sama vila zauzima nešto manje od 3.000 metara kvadratnih.

Kako piše "Dejli mejl", novi dom poznatih muzičara ima deset spavaćih soba i 20 kupatila, dok glavna spavaća soba zauzima čak 400 metara kvadratnih.

Osim toga, ova vila ima i privatni bioskop, odvojeni parking za goste, košarkaški i teniski teren, privatnu stazu za pješačenje, kao i odvojeni bar.

Kako navode strani mediji, vila je nekada bila u vlasništvu Barbre Strajsend i početna cijena ovog imanja bila je 150 miliona dolara.

Kada će se Bijonse i Džej Zi razbaškariti u svom novom luksuznom domu, još nisu saopštili javnosti. Iako se već nekoliko puta govorilo da se ovaj par razvodi, oni su i dalje zajedno, a da u njihovom braku cvjetaju ruže dokazuje i kupovina zajedničke vile.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana