Bijonse i Džej Zi kćerki poklonili statuu od leda

Glas Srpske
Bijonse i Džej Zi kćerki poklonili statuu od leda

Kćerka jednog od najpopularnijih parova Bijonse i Džej Zija, Blu Ajvi napunila je tri godine, a njeni roditelji su se potrudili da i ovaj rođendan njihove mezimice bude nezaboravan.

Bijonse i Džej Zi su se proteklih godina našli na meti negativnih komentara zbog rođendanskih poklona koje su darovali svojoj ćerki iako su samo, kao i svi drugi roditelji, pružili svom djetetu najviše što su mogli. I ovoga puta će se sigurno pričati o njihovom poklonu, ali ne zbog njegove cijene nego zbog neobičnosti samog poklona.

U pitanju je statua u obliku pahuljice, a uvrnutost ovog poklona leži u tome što je načinjena od leda te je stoga njegova trajnost prilično ograničena. Kćerka ovog para, poput druge djece obožava crtani "Zaleđeno kraljevstvo". Izvori bliski porodici Karter kažu da ga gleda po nekoliko puta dnevno.

To su bili neki od razloga što su slavni roditelji odučili da svojoj jedinici poklone ledenu skulpturu u obliku pahuljice. Rođendanska torta je bila veoma živopisna i interesantna i čini se da je ona preslatkoj Blu Ajvi odjevenoj u haljinicu prekrivenu mašnama bila mnogo zanimljivija. I njena tetka Solange podijelila je na svom "Instagramu" jednu od fotografija sa tog slavlja i tom prilikom je poželjela svojoj sestričini sve najbolje.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana