Bijonse glumi trudnoću

Glas Srpske
Bijonse glumi trudnoću

Nakon što je Bijonse tokom gostovanja u australijskom šouu “Sunday Night” prilikom sjedanja “nestao” trudnički stomak, odmah su počela nagađanja da je pjevačica odglumila cijelu trudnoću i da je angažovala surogat majku.

Snimak, na kojem se čini da se Bijonsin stomak zgnječio dok je sjedala, obišao je svijet, a već su se pojavile i teorije da  pjevačica uopšte nije u drugom stanju već da je angažovala surogat majku pa glumi da je trudna.

Nedavno je pukla priča i da je pjevačica nosila lažni stomak na dodjeli MTV nagrada kako bi njeno objavljivanje da je trudna bilo dramatičnije.

U svakom slučaju, pjevačica je najavila tokom “spornog” intervjua da bi dijete trebalo da dođe na svijet u februaru 2012. godine.

Bijonse Nouls je odmah poslije ovih objavljivanja žestoko negirala spekulacije da lažira trudnoću. Portparol popularne pjevačice rekao je za američki ABC da su priče o protetičkom stomaku glupe, smiješne i lažne i da je ona ljetos snimljena na moru sa već povećim stomakom, te su te fotografije obišle svijet.

Otkako je slavna Amerikanka objavila trudnoću na dodjeli MTV nagrada pažnja za njeno prvo dijete i brak se povećala do nevjerovatnih razmjera. Organizovane su kladionice o imenu bebe, a o tome se raspravlja i po forumima i blogovima.

Bijonse je na crvenom tepihu MTV-jevih nagrada 29. avgusta iznenadila javnost objavivši da je trudna. Slavna pjevačica je tada iznenadila novinare objavljivanjem vijesti o svojoj trudnoći, noseći dugu narandžastu haljinu u jednom se trenutku okrenula novinarima na crvenom tepihu, pomilovala stomak koji se već pomalo nazire i rekla “Imam iznenađenje”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana