Bijons ukrala ime parfema

Glas Srpske
Bijons ukrala ime parfema

Samo nekoliko dana poslije najave dizajnerskog debija i lansiranja svog prvog parfema, pjevačka senzacija Bijons naišla je na probleme. Konkurentska kuća "Cotyju", pod čijim okriljem Bijons izdaje svoj miris, uložila je tužbu ne bi li spriječila pjevačicu da ime odabrano za parfem, "Sasha Fierce", zaista i iskoristi.

Iz "Abercrombie&Fitcha", koji su na tržište lansirali parfem imena "Fierce", smatraju da bi kupci mogli biti zbunjeni očiglednom sličnošću imena parfema, pa će tužbom pokušati da zabrane prodaju "mirisne vodice" pod tim imenom.

Bijons, koja je u novi posao uložila više od 20 miliona dolara, još se nije oglasila službenim komentarom. Nekoliko dana prije nego što je ova vijest odjeknula svjetskim tabloidima, pjevačica je dala veliki intervju američkom "Peopleu" u kome je objasnila iz kojih se razloga odlučila da proširi svoj posao.
Diva koja je već bila zaštitno lice nekoliko svjetski poznatih parfema, svoj lični brend lansiraće u proljeće 2010. godine, a kako kaže, na posao je podstaklo to što na tržištu još nije našla miris koji bi je potpuno oduševio.

- Iako volim različite parfeme, još nisam pronašla onaj koji me zaista prikazuje kao ženu. Uspjela sam da svoj idealni parfem pretvorim u stvarnost. Kreirala sam zavodljiv i sofisticiran parfem koji je odraz moje unutrašnje snage  - rekla je Bijons.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana