Bijesna bivša manekenka poslala poruku svim Instagram ljepoticama: Pogledajte se!

B92
Bijesna bivša manekenka poslala poruku svim Instagram ljepoticama: Pogledajte se!

Nekadašnja manekenka i voditeljka Olja Crnogorac revoltirana uticajem društvenih medija i iskrivljenim poimanjem ljepote rješila je da uputi poruku svim Instagram "lepoticama". Ona je objavila sliku na kojoj samo u donjem vešu jede brzu hranu i napisala da će nas zvjerstvo sistema u klasifikaciji ljepote jednog dana samljeti.

"Jedeš brzu hranu, a hoćeš da si lepa i 'bez bora' i u 50., htela bi dijamante, ali tvoj drug sa faksa ne može da ti ih priušti. Trčiš za nekim slikama iz časopisa i za nekim polu-avetima od metar i pedeset koje su se proslavile na najgori mogući način, takmičiš se da li si ugradila ti veću zadnjicu, ili ga ima mamina koleginica koja je rasla na čvarcima, iskriviš kičmu dok zauzmeš 'valjanu Instagram pozu', ali devojko, ti si kad pogledaš mnogo više od toga", napisala je Olja.

Ona je fotografijom željela da skrene pažnju na trenutnu situaciju, iako je, priznaje, i ona bila nekada dio toga.

"Neka ova moja slika bude oličenje svega toga i svega čega sam i ja jednom davno bila deo. Deo jedne ere za koju sam mislila da je prošla, ali najgore tek dolazi. Internet nas polako i lagano ubija, ali bezbolno, bez tragova krvi... uz pomoć lajka i smajlija."

Ako obratite pažnju na njene objave, ne sumnjamo da ćete se zapitati otkud ovakva reakcija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana