Biber se okrenuo vjeri

Agencije
Biber se okrenuo vjeri

Kanadska pop zvijezda Džastin Biber riješio je da stavi tačku na raskalašni životni stil i skandale ostavi iza sebe, a nedavno je uveo praksu da prije svakog koncerta razgovara o vjeri i Bibliji sa plesačima i saradnicima.

Naime, kako su otkrili bliski pjevačevi prijatelji, Džastina su uplašile priče o zvijezdama koje su izgubile kontrolu nad sopstvenim životom, a mir je uspio da nađe u vjeri, što želi svima da prenese.

- Njegov život je mnogo bolji otkako je počeo da vjeruje u boga. Sada mu je cilj da upozori sve na opasnosti koje donosi slava, novac i šou-biznis - rekli su njegovi saradnici. Sa druge strane, sam pjevač je u nedavnom intervjuu govorio o novopronađenoj vjeri.

Ističu da on uživa u razgovorima o vjeri.

-  Ne slažem se sa onima koji kažu da su hrišćani previše agresivni u nastojanju da vjeru približe ljudima. Kada ljudima kažem da sam vjernik, skeptični su. Međutim, ja iskreno želim da slijedim Isusa - izjavio je nedavno Biber.

Posljednji put kada je Biber uspio da šokira pratioce na "Instagramu" bilo je nedavno kada je podijelio video sa privatne zabave na bazenu. Naime, Biber je objavio snimak u trajanju od nekoliko sekundi, a na kom se vide djevojke koje se zabavljaju na žurci na bazenu. I u ovome ništa ne bi bilo neobično da se na snimku ne čuje kako Biber jednu od djevojaka pita da ga oralno zadovolji. I upravo je taj detalj iznervirao Biberove pratioce, ali i tabloide, koji nisu propustili da podsjete na slične ispade mladog pjevača.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana