Berni Eklston ponovo udaje ćerku Petru: Bivši zet mu je prijetio "pištoljem" i vrijeđao ga u sudnici

GS
Foto: Agencije

Berni Eklston (91) potvrdio je da se njegova ćerka Petra Eklston udaje ovog vikenda za svog vjerenika Sema Palmera.

Britanski preduzetnik i bivši direktor "Formule 1" rekao je da će se par vjenčati negdje u Londonu i da mu Petra još uvijek nije potvrdila tačnu lokaciju.

"To su divne vesti. Nadam se da će biti srećnija nego što je bila u prošlom braku. Ja ću, naravno, da dođem na vjenčanje, ali neću držati govor zato što ja samo komentarišem. A moj komentar na Petrin budući brak je to da mislim da je izabrala stvarno dobrog dečka", rekao je Eklston.

"Ne znam Sema veoma dobro, jer žive u Sjedinjenim Državama i ne viđam ih baš često. Sreli smo se nekoliko puta i dopao mi se. Nadam se da ću imati prilike da ga bolje upoznam", dodao je.

Priznao je i da nije uključen u odluke oko vjenčanja te da je Petra to prepustila agenciji koja se bavi organizacijom događaja: "Ne znam nikakve detalje. Samo znam da će se održati ovog vikenda. Čekam da me Petra nazove i da mi da sve informacije."

Buran razvod od Džejmsa Stanta

Podsjetimo, Petra se od Džejmsa Stanta razvela 2017. godine nakon šest godina braka, a s njim ima troje djece – ćerku Laviniju i blizance Endrjua Kulbira i Džejmsa Roberta. Razvod je bio buran, a britanski mediji su pisali da se Stant na sudu ponašao "sramotno i ponižavajuće".

Navodno je rukom simulirao pištolj, a potom pokazao na svog tasta Bernija i nazvao ga "pi*kom". Na kraju ga je rukom udario po ramenu i izletio iz sudnice, a Berni je krenuo za njim, ali ga je sudija zaustavio. Osim toga, sve vrijeme se smejao, rugao i dizao ruke u vazduh i tako ometao sud.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana