Berluskonijeva starleta se opet skinula

Glas Srpske
Berluskonijeva starleta se opet skinula

Starleta i jedna od djevojaka bivšeg italijanskog premijera Berluskonija, sa kojima je radio "bunga bunga", Sara Tomasi ponovno je šokirala javnost Apeninskog poluostrva.

Tridesetogodišnja djevojka, poznata po golom pojavljivanju u reklamama i protestovanju bez odjeće protiv svega i svačega, na snimanju šoua Chiambertti Night podigla je haljinu i pokazala - sve.

Nakon što je voditelju objasnila da se skida zbog novca i ugleda, Sara je to demonstrirala, pa je neočekivano ustala i povukla prema gore svoju vrlo kratku haljinu ispod koje nije nosila ništa.

Producentima šoua se nije svidio njen postupak, pa je navodno zamoljena da napusti snimanje.

Dotična epizoda trebalo bi uskoro da bude prikazana na italijanskoj televiziji, ali čini se da je Sarino otkrivanje izbačeno iz emisije.

S druge strane, slike su planule na "Tviteru", a ovaj Tomasin ispad će joj vjerovatno, kao i do sada, donijeti odličnu reklamu.

Do sada se već skinula kada je protestovala protiv novog italijanskog premijera, u spotu se gola ljubila sa drugom djevojkom, a pokazala je i gaćice kada je protestovala protiv jedne banke.

Sara se inače zabavljala s brazilskim fudbalerom Ronaldinjom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana