Beograđanka oblači Kim Kardašijan

Agencije
Beograđanka oblači Kim Kardašijan

Ruška Bergman, modna stilistkinja rođena u Beogradu, proslavila se kao žena koja je oblačila Majkla Džeksona, baš kao i Hilari Klinton, Mišel Obamu, a sada radi i s najtraženijim parom šou-biznisa - Kanjeom Vestom i Kim Kardašijan.

Koliko je Bergmanova cijenjena u svijetu mode govori i njen najnoviji angažman kreativnog direktora za modnu kuću "Bebe", gdje je imala težak zadatak da ovaj brend ponovo uspravi na noge.


- Odeća je bila tako loša i tako sladunjava, da nije moglo biti gore - ispričala je nakon što je kolekcija pravljena pod njenim nadzorom nedavno premijerno prikazana na Njujorškoj nedjelji mode, a prve kritike govore da je uspjela da "Bebe", omiljenu robnu marku Kloe Kardašijan, ponovo vrati na staze stare slave.

Budući da je u svojoj dosadašnjoj karijeri radila sa zvučnim imenima iz svijeta šoubiznisa na listi onih sa kojima bi u budućnosti voljela da sarađuje su britanska kraljica Elizabeta i Klint Istvud. Kako je izjavila kraljicu bi oblačila u življe boje, dok bi Istvud u svemu izgledao sjajno jer je baš kao i njen prijatelj Majkl Džekson pravi genije.
 

Posljednjih godina Ruška uspješno sarađuje sa italijanskim "L’Umo Vogue" kao modni urednik, a skorije su se među one koje je stilizovala za neko fotografisanje upisali i Kim Kardašijan, Kanje Vest i Šaja Lebaf.
 

Poznata je kao osoba oštra na jeziku, pa je tako među prvima govorila o tome da joj se ne dopada kada se pop zvijezde petljaju u modu i postaju dizajneri, a na pitanje šta misli o Ledi Gagi u svom stilu odgovara:

 - Ne mislim!

Ne dopada joj se ni pojava modnih blogera, koji misle da modu poznaju bolje od onih koji je stvaraju, a o aktuelnoj situaciji kaže:

- Kreatori su izgubili svoje pravo glasa. Sve je za masovnu proizvodnju. Svako kopira svakoga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana