Beograd čeka majstoricu provokacije

Dejan Vujanić
Beograd čeka majstoricu provokacije

Za koncert pop pjevačice Madone koji će se održati u ponedjeljak na beogradskom Ušću vlada neviđeno interesovanje. Samo za prva dva dana prodaje putem Interneta poručeno je preko 12 hiljada ulaznica za ovaj događaj. Organizatori "State of Exit " ističu da pored ljudi iz Srbije na koncert dolaze i Madonini fanovi iz još 22 zemlje.

Madona će u Beogradu nastupiti u okviru svjetske turneje "Sticky & Sweet", na kojoj promoviše novi album "Hard Candy".

Na Ušću se očekuje vrhunski spektakl, jer Madona je poznata kao perfekcionista koji ništa ne prepušta slučaju. Takođe, popularna pjevačica je i majstor provokacije i njeni koncerti nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.
- Madonin apartman u bekstejdžu sastojaće se od pet posebnih cjelina, kako bi njen boravak prije i poslije koncerta bio maksimalno udoban. Produkcija turneje sa sobom donosi skoro sve elemente za ovaj luksuzni dio bekstejdža. Ipak, na preporuku njenih bliskih saradnika, obezbijedićemo joj 401 bijelu ružu samo za njen apartman - rekao je Sagor Mešković iz "Exita".
Pored toga što će sve prostorije biti klimatizovane, jedna će sadržavati cijelu teretanu sa Madoninim ličnim spravama za vježbanje, dok je predviđena i prostorija za opuštanje i masažu, gdje će pop kraljicu čekati njen sto za masiranje i lični maser, koji putuje u njenoj najbližoj pratnji. U ekipi ljekara koji putuju sa produkcijom, tu je uvijek i jedan kiropraktičar koji se stara o eventualnim povredama plesača, iako se na ovoj turneji, ma koliko bila zahtjevna, još nije desilo da se 51-godišnja Madona povrijedi.
Šef kuhinje sa svojim pomoćnicima već je stigao u Beograd i smjesta je krenuo u nabavku namirnica, koju će praktikovati svaki dan do koncerta. Za tu priliku imaće vozača koji dobro poznaje mjesta za kupovinu kvalitetnih namirnica, jer se i sam bavi kuvanjem. Ostatak osoblja stiže danas (subota) kako bi pomogao glavnim kuvarima da spremaju hranu za nekoliko stotina radnika koji će raditi na izgradnji bine.
- Očekujemo da Madona u Beograd stigne noć uoči koncerta ili u ponedjeljak ujutro. Pripremili smo veoma ekskluzivan smještaj na tajnoj lokaciji, ukoliko odluči da prespava u Beogradu, a spremni smo i za njen obilazak grada ukoliko to poželi - kazao je Mešković.

U oktobru prošle godine Madona je otvorila novu stranicu u istoriji muzike - sa koncertnom kompanijom "Live nation" potpisala je desetogodišnji ugovor vrijedan 120 miliona dolara.
U skladu sa ovim ugovorom "Live nation" će biti zadužen za organizaciju Madoninih turneja, promociju, objavljivanje albuma, čak i prodaju proizvoda sa njenim imenom. Sa druge strane, popularnoj pjevačici će pripasti i milionski bonusi za tri sljedeće ploče. Prvi album za novu izdavačku kuću Madona je objavila 29. aprila.

Iako je do prije neku godinu to izgledalo nemoguće, Srbija će poslije "Stonsa" i "Pepersa" ugostiti još jednog člana malobrojne "A" grupe svjetske muzike, u kojoj se nalaze samo najbolji (i najskuplji) izvođači.

Rasprodata VIP tribina

- Ulaznice se prodaju odlično i VIP tribina je sasvim rasprodata. Očekujemo i da "fan pit" bude rasprodat svakog trenutka, a generalno nas očekuje veoma posjećen koncert na Ušću. S obzirom na to da imamo i sve bolju prodaju u regionu, očekujemo i nekoliko hiljada posjetilaca iz okolnih zemalja - istakao je Sagor Mešković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana