Ben i Dženifer ponovo zajedno

Agencije
Ben i Dženifer ponovo zajedno

Skoro dvije godine nakon što su se rastali poslije deset godina braka, Ben Aflek i Dženifer Garner uslikani su sa djecom u Los Anđelesu, a izgledali su više nego prisno.

Zanimljivo je da njih dvoje nikada nisu zvanično podnijeli zahtjev za razvod i da se Ben vratio u kuću u kojoj su zajedno živjeli.

Glumac je takođe nedavno izjavio da je uspio da pobijedi svoju zavisnost od pića.

- Želim da živim život punim plućima i da budem najbolji otac što mogu. Želim da moja djeca znaju da nije sramota potražiti pomoć kada ti zatreba. Želim da budem izvor snage svima koji žele da potraže pomoć. Srećan sam što imam ljubav porodice i prijatelja, uključujući Dženifer koja se sama brinula o djeci dok sam ja bio na snimanjima mjesecima - rekao je Aflek.

Ben i Dženifer saopštenje o razvodu poslali su samo dan nakon što su proslavili desetu godišnjicu braka.

- Nakon mnogo razmišljanja, donijeli smo tešku odluku o razvodu. Nastavićemo se voljeti i biti prijatelji te ćemo se posvetiti svojoj djeci. Molimo vas da poštujete njihovu privatnost u ovim teškim trenucima. Ovo će biti naš jedini komentar o ovoj porodičnoj temi - poručili su tada oni.

Inače, par se upoznao 2003. godine na snimanju filma "Daredevil". Roditelji su troje djece, dvije djevojčice i jednog dječaka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana