Ben Aflek u depresiji zbog razvoda

Agencije
Ben Aflek u depresiji zbog razvoda

Nakon što su prije desetak dana glumci Ben Aflek i Dženifer Garner objavili da se razvode poslije skoro deset godina braka, čini se da samački život ne prija popularnom glumcu.

Afleka su paparaci uslikali u Los Anđelesu, samo nekoliko dana nakon što se sam vratio sa porodičnog odmora na Bahamima.

Iako je proces razvoda u toku, ipak su Ben i Dženifer odlučili da dio ljetnjeg odmora iskoriste tako što će zajedno odvesti djecu na ovo egzotično ostrvo.

Međutim, uprkos tome što uskoro bivši supružnici insistiraju na zdravom odnosu, čini se da holivudski glumac nikako ne može da se navikne na samački život, pa su ga paparaci uslikali u prilično zapuštenom izdanju.

- Ben je izbezumljen zbog razvoda i prolazi kroz veoma težak period. On nema dosta bliskih prijatelja koji bi mogli da mu pomognu, a Dženifer je oduvijek bila osoba kojoj se povjeravao kada mu je teško - rekao je izvor blizak glumcu za magazin "Us Weekley".

Holivudski glumac ne namjerava da napusti svoj porodični dom, pa tako gradi svoj kutak u dvorištu prostranog porodičnog imanja u Kaliforniji.

Namjera glumca je da bude što bliži svojoj djeci, devetogodišnjoj Vajolet, šestogodišnjoj Serafini i trogodišnjem Semjuelu, ali i da svoj supruzi onemogući da ga u brakorazvodnoj parnici okarakteriše kao "odsutnog tatu".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana