Belmondo u kandžama mlade ljubavnice

Glas Srpske

Ikona francuske kinematografije, 77-godišnji glumac Žan-Pol Belmondo, ostao je namagarčen jer ga je bivša djevojka 34-godišnja "Plejbojeva" zečica Barbara Gandolfi, navodno, uplela u ilegalne poslove.

Belmondo i Barbara upoznali su se prije dvije godine u jednom francuskom restoranu, a lukava Barbara od tada ga je pratila na svakom koraku. Belgijska policija je nedavno pokrenula istragu kojom pokušavaju da dokažu da je Gandolfijeva zajedno sa bivšim suprugom Frederikom Vanderviltom slavnog glumca uvalila u ilegalne poslove.
Njih dvoje imaju razgranati posao po Belgiji i Dubaiju, u što se ubrajaju noćni klubovi, prodavnice luksuznom odjećom i klub za razmjenu supruga.

Policija sumnja da je par Belmonda nagovorio da novac uloži u njihove poslove, poslije čega su isti iskoristili u svrhu svojih kriminalnih radnji, iako još nisu poznati detalji.

Porodica slavnog glumca javno je napala Barbaru, tvrdeći da Belmonda samo iskorišćava, što potkrepljuju tvrdnjama da je glumac svojoj, 42 godine mlađoj djevojci, kupio skupocjenu kuću u kojoj stanuje njen bivši suprug. Pošto je saznao za policijsku istragu, Belmondo je Barbari navodno zaprijetio sudskom tužbom, ali čini se kao da je mlada ljubavnica i ovog puta uspjela da ga "smekša", pa je odustao od tužbe.

- Između nas se ništa nije promijenilo. Žan-Polu donosim snagu, drugu mladost, i nikada neću dopustiti da padne - rekla je Barbara za magazin "Paris Match".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana