Bekamovi za novi dom daju 200 miliona dolara

Agencije
Bekamovi za novi dom daju 200 miliona dolara

Slavni par Viktorija i Dejvid Bekam navodno su riješili da kupe ogromnu vilu u Los Anđelesu sa 14 spavaćih soba i 27 kupatila. Raskošno imanje trenutno je u vlasništvu Petre Eklston i košta čak 200 miliona dolara.

Britanski mediji pišu da su Bekamovi u potrazi za novim domom u Kaliforniji, pošto im je vila koju trenutno posjeduju u Los Anđelesu premala. Radi se o kući koja se prostire na više od 1.200 kvadratnih metara i koju su kupili u junu 2007. za skoro 18 miliona dolara. Prošle godine ovo imanje zvanično je stavljeno na prodaju, za skoro dvostruko veću cijenu.

Bekamovi žele da kupe najskuplju nekretninu u Los Anđelesu.

Ako je vjerovati glasinama, njihov novi dom u Los Anđelesu biće kuća koja je trenutno u vlasništvu kćerke Bernija Eklstona i njenog supruga Džejsa Stanta.

Prethodno je ovdje živjela Kendi Speling, udovica slavnog holivudskog producenta Arona Spelinga. On ju je izgradio osamdesetih godina, a Petra Eklston ju je kupila 2011. za 85 miliona dolara.

Kuća ukupno ima 110 prostorija, uključujući 14 spavaćih soba i 27 kupatila, kao i privatnu kuglanu, berbernicu, bioskop, vinski podrum, teretanu, solarijum, ali i sobu za pakovanje poklona. Petra je nadogradila privatni salon za masažu i frizerski salon. Ukupno zauzima površinu od preko pet hiljada kvadratnih metara. U blizini se nalaze i raskošne vile u kojima su ranije živeli Soni i Šer, kao i čuvena "Plejbojeva" vila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana