Bekamovi odmaraju u Spilbergovoj vili

Glas Srpske
Bekamovi odmaraju u Spilbergovoj vili

Dejvid i Viktorija Bekam iznajmili su raskošnu vilu američkog reditelja Stivena Spilberga u Malibuu kako bi proveli nekoliko sedmica zajedno sa djecom poslije rođenja kćerke Harper Seven.

Na kalifornijsku obalu fudbaler i njegova porodica su se doselili plativši 150.000 dolara mjesečno za vilu koja se nalazi svega 50 kilometara od njihove kuće na Beverli Hilsu.

Spilbergova kuća, koja se procjenjuje na 40 miliona dolara, ima sedam spavaćih soba i bazen u velikom parku, a prvi susjedi su joj Dastin Hofman, Pirs Brosnan i Deni Devito.

Čim je vidjela fotografije vile, Viktorija je rekla Dejvidu da je to savršeno mjesto za odmor i oporavak od porođaja - rekao je izvor blizak paru.

Izvor tvrdi i da se proslavljeni fudbaler trudi da pomogne supruzi koliko god može i da kuva za cijelu porodicu. Na svoj "Fejsbuk" profil stavio je fotografiju na kojoj stoji pored šporeta i miješa rižoto.

- Ovo sam spremio na brzinu. Nadam se da niko neće ostati gladan - napisao je Dejvid.

Bekamovi su doveli svoja tri sina - Romea, Kruza i Bruklina, kao i tek rođenu kćerku Harper Seven na "najekskluzivnije parče pješčane plaže na svijetu" kako bi uživali u kupanju i surfovanju. Fotografi uglavnom snimaju Bekama i dječake na plaži u društvu njihovog psa Kokoa, dok se Viktorija sa bebom odmara u kući.

Bekamovi, koji su u braku od 1999. godine, imaju tri sina, jedanaestogodišnjeg Bruklina, osmogodišnjeg Romea i petogodišnjeg Kruza, a prije jedanaest dana dobili su i kćerku Harpen Seven.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana