Bekamovi izlascima pobijedili bračnu rutinu

Agencije
Bekamovi izlascima pobijedili bračnu rutinu

Slavni bračni par Dejvid i Viktorija Bekam ovih dana renovira kuću vrijednu 20 miliona dolara u Londonu. To ništa ne bi bilo čudno da u javnost nije procurila informacija da je Viktorija dala majstorima da potpišu ugovor da neće iznositi u javnost detalje o porodici.

Pored toga što su majstore natjerali na "zavjet ćutanja", odbili su čak i da se slikaju s njima.

- To nije istina. Dejvid se slika sa svima - rekao je njegov menadžer za britanske medije.

Ipak, Bekamov menadžer, kao ni slavna porodica, nisu ništa željeli da komentarišu kada je riječ o ugovoru koji su morali da potpišu majstori koji im rade na renoviranju kuće.

Pored redizajna njihovog porodičnog gnijezda u Londonu, Viktorija se i na druge načine brine da njihov brak ne zapadne u rutinu.

Zato su počeli mnogo više da izlaze nego ranije, ali sa potpuno novim pravilima. Iako mnogi ne vjeruju, Viktorija je zahtijevala da se ne rasipaju kada izlaze, već da štede.

- Odlučila je da na sastanku neće potrošiti više od 50 funti. Tako su postali mnogo kreativniji kada je riječ o izlascima i zabavi. Mislim da to i te kako godi njihovom braku, jer su konstantno aktivni i moraju smišljati nove načine da uživaju - rekao je prijatelj ovog para koji je želio da ostane anoniman.

Viktorija i Dejvid imaju tri sina i kćerku i slove za jedan od najsrećnijih slavnih parova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana