Bekamov sin radi u kafiću

Agencije
Bekamov sin radi u kafiću

Iako zarađuje milione, nekadašnji fudbaler Dejvid Bekam, zajedno sa svojom ženom Viktorijom, ne dozvoljava da im se djeca "opuste" i budu razmažena.

Bekam je u jednom intervjuu otkrio da su on i Viktorija strogi prema djeci i da ih od malena uče da poštuju vrijednosti.

- Sin Bruklin ima 16 godina i radi u jednom kafeu u Londonu kako bi zaradio novac za patike koje želi da ima - rekao je Dejvid.

Ovaj podatak je jako zanimljiv, s obzirom na to da je Bekam potpisao ugovor za "Adidas" 2003. godine, kada mu je mjesto "Adidasovog" ambasadora donijelo 160,8 miliona funti.

Dejvid je priznao da je morao Bruklina da doveze do mjesta gdje mu je sin imao zakazan sastanak sa djevojčicom.

- Viktorija me je zamolila da to uradim, iako sam se osjećao glupo. Ali se uopšte neću osjećati tako kada budem pratio kćerkicu Harper - dodao je Dejvid Bekam.

Kada su njihovi sinovi bili mlađi, Viktorija je u svoj dom bila instalirala "poseban sto za kažnjavanje" djece, na kojem su sjedili njeni sinovi kada su bili neposlušni.

Pjevačica i dizajnerka kaže kako nijednog od trojice svojih sinova nikada nije fizički kažnjavala, ali je nepopustljiva kada ih drugim metodima treba dovesti u red.

- Zbog takvog vaspitanja dječaci imaju dobre manire - kaže supruga fudbalera Dejvida Bekama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana