Bekam postaje vitez

Glas Srpske
Bekam postaje vitez

Proslavljenog engleskog fudbalera i reprezentativca "gordog Albiona" Dejvida Bekama britanska kraljica Elizabeta Druga do kraja ove godine odlikovaće titulom viteza, potvrđeno je iz Bakingemske palate.

Tako će Bekam dostići svog nekadašnjeg trenera iz Mančester junajteda Aleksa Fergusona, kojeg je engleska kraljica odlikovala istom titulom. Premijer Engleske Dejvid Kameron i princ Vilijam biće kumovi novorođenoj Bekamovoj kćerki, inače četvrtom djetetu koje sadašnji član Los Anđeles Galaksija ima sa suprugom Viktorijom. Njih dvojica su zadivljeni trudom fudbalera, a za promociju Olimpijskih igara, koje će se održati u Londonu 2012. godine, apsolutno ga podržavaju kao kandidata za najsjajnije odličje u Engleskoj.

- Skidam kapu Dejvidu, koji je nevjerovatan primjer dobrog sportiste - rekao je premijer Kameron.

Dok čeka da ga proglase vitezom, Bekam je gostovao u jednoj televizijskoj emisiji, u kojoj je izašao je u susret voditelju i pojeo bubašvabu za deset dolara.

Bekam možda i nije najljubazniji prema onima koji ga svakodnevno opsjedaju tražeći od njega autogram ili slikanje, ali kada su u pitanju djeca, tu je uvijek spreman za druženje.

Englez je gostovao u dječijoj emisiji, u kojoj je voditelj animirani lik. Na Dejvidovu konstataciju da će sve učiniti za deset dolara, "voditelj" je izvadio tanjir pun imaginarnih bubašvaba, a Beks je održao riječi pojeo je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana