Bekam od Irme traži 25.000.000 dolara

Glas Srpske
Bekam od Irme traži 25.000.000 dolara

Engleski fudbaler Dejvid Bekam napisao je pet stranica sudske izjave kojom odbacuje tvrdnje prostitutke porijeklom iz BiH Irme Nici da je platio 6.000 funti za seks s njom i njenom prijateljicom, piše "Daily Mail ". Bekam će od Irme tražiti nadoknadu od 25.000.000 dolara, a sudska rasprava trebalo bi da bude održana 7. februara.

U članku američkog magazina "In Touch" Nici je tvrdila da se, zajedno sa svojom prijateljicom, sastala sa Bekamom u jednom hotelu u Njujorku 16. augusta 2007. godine u 22 časa, ali Bekam tvrdi da je tada boravio sa svojim suigračima u jednom drugom njujorškom hotelu. On je napisao detaljan izvještaj o tome kako je sletio u grad u 20:30 časova i potom imao masažu u hotelskoj sobi do ranih jutarnjih časova.

- Tražio sam terapeuta koji će ostati u mojoj sobi do ranih jutarnjih časova. Moj bezbjednosni tim je bio sa mnom prije, tokom i poslije masaže i oni imaju detaljan zapisnik o tome. Kada je terapeut otišao, ja sam otišao na spavanje - kaže Bekam.
U odgovoru na optužbe da je platio 6.000 funti za seks Beks je rekao kako nikad ne nosi toliki novac kada putuje.

- Jedini način na koji sam mogao imati 10.000 dolara u gotovini uz sebe jeste da sam taj novac tražio i dobio od nekog iz mog tima menadžera, ali u avgustu 2007. godine nisam imao takav zahtjev prema njima - naveo je Bekam, koji je potom odbacio i Irmine tvrdnje prema kojima su spavali u Londonu četiri sedmice kasnije.

On je istakao kako je u to vrijeme bio u posjeti ocu Tedu, koji se oporavljao u bolnici od srčanog udara. Poslije toga je, kako tvrdi, spavao u svojoj kući u Hertforšajru, takođe sa svojim timom obezbjeđenja. Dodao je kako su mu Irmine tvrdnje uzrokovale "teške emocionalne nevolje, uključujući poniženje, stid, bijes i zabrinutost".

- Izjavljujem pod prijetnjom kazne za krivokletstvo, prema zakonima SAD, da je sve što sam naveo istina - riječi su kojima je Bekam završio dokument potpisan 14. januara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana