Bebi Dol: Životinje su bebice koje u snu rastu

Agencije
Bebi Dol: Životinje su bebice koje u snu rastu

Beograd - Bebi Dol, farmerka koju sa prve „Farme” pamtimo po mnogim svađama, filozofiranju i po tome što je pjevala magarcu, prve dane na imanju koristi da evocira uspomene, a farmerima se obratila riječima: „Lesi se vratio kući”, prenose agencije.

- Ja sam stara farmerka, ovde sam bila 100 dana. Biću ženski saveznik, a muškarcima sam ponela žilete pošto čujem da je nestašica i da ih kradu, a i da bi mogli da iseku vene na vreme - već na samom ulasku počela je sa šalama.

Bebi Dol, koja je na prvoj farmi najviše vremena provodila sa životinjama, i ovoga puta je farmerima govorila o njima.

- Jedva čekam da ujutru vidim životinje. One su bebice i ne smeju se dirati u snu, jer je njima san sve. One u snu rastu - govorila je Vesni Rivas, Zorici Marković, Ljubi, Ša i ostalima, a oni su sa nevjericom slušali.

Na prošloj farmi Bebi Dol je ovčice utjerivala u obor tako što im je pričala, a magarencetu Okiju je pjevala.

Svi koji su gledali prvu „Farmu” sjećaju se da ju je magare zaista pratilo u stopu i kako je umelo da gurne glavu na njeno rame.

- Pa, ti si najbolji dečko ovde, znaš - govorila mu je Bebica.

Na žurki je bila vesela, ispijajući pivo iz limenke, a to što nema krevet i što joj džak sa garderobom nije još uvijek stigao, nije je uzdrmalo.

Jedina briga bile su joj bube.

- Šta se dešava sa bubama, je l’ ih ima? - upitala je Ljubu.

Bebi Dol je istakla da joj se nisu dopale neke svađe u dosadašnjem toku farme, pogotovo kada su momci vrijeđali žene i nepristojno se ponašali, te da će ona “sve to da sredi”.

Trendseterka na imanju u Lisovićima

Dragana Šarić, kako je pravo ime ove umjetnice, koja nastupa kao Bebi Dol, osim muzičkih, decenijama je diktirala i modne trendove.

Ostalo je upamćeno da je prije tridesetak godina čak i London ostavila bez teksta kada se na ulicama britanske prestonice pojavila u dubokim crnim kožnim čizmama i ultrakratkoj suknji.

Jedna od njenih najvećih ljubavi je bio Masimo Savić, a Bebi Dol se i dan-danas izdvaja iz domaće estrade po avangardnim odjevnim kombinacijama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana