Beba stiže na dvor u julu

Agencije
Beba stiže na dvor u julu

Simpatična vojvotkinja Kejt Midlton trenutno se bavi humanitarnim akcijama u Škotskoj, a za tamošnje tabloide otkrila je i zanimljiv podatak u vezi sa svojom bebom.

Na pitanje kada stiže beba, Kejt je odgovorila: Termin je sredina jula, no čini se da bebe imaju svoju volju.

Kako izvještava “E Online”, Kejt i Vilijam na dvodnevnom su putovanju na kojem obilaze one kojima je pomoć najpotrebnija, a izgleda da im škotski vazduh prija, jer se čak i ćutljivom princu Vilijamu razvezao jezik.

 - Ketrin je, kako ste mogli primijetiti, trenutno malo ograničena kad su sportovi u pitanju, no jedva se suzdržala da ne uzme teniski reket i izazove me na partiju. Preveliki sam yentlmen da bih rekao ko bi pobijedio - našalio se duhovito Vilijam u jednom centru.

Kejt i Vilijam upoznali su se u jesen 2001. na škotskom Univerzitetu “St Andrews”, gdje su oboje studirali istoriju umjetnosti.

Prvo su bili samo prijatelji, koji su se često družili, učili zajedno i igrali tenis.

Princ se, navodno, jako zagrijao za svoju koleginicu vidjevši je kao manekenku na humanitarnoj reviji, na kojoj je bila odjevena u providnu čipkastu haljinu.

Krajem 2003. započeli su romansu, a ljubav je cvjetala sve do aprila 2007. godine, kada su prekinuli jer se princ, navodno, smatrao premladim za brak, a i bacio je oko na plemkinju i glumicu Izabelu Kaltorp.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana