Banjalučani naj influenseri

GS
Banjalučani naj influenseri

BEOGRAD – U Pozorištu na Terazijama u Beogradu održana je, peti put po redu, jedinstvena dodjela nagrada za onlajn influensere iz čitavog regiona - Wannabe Digital Awards: The Stage is yours 2023 na kojoj je priznanja osvojilo čak troje Banjalučana.

Banjalučanka Maja Gojić preksinoć je zvanično proglašena najboljom fud blogerkom u BiH,a priznanja su  osvojili su i travel bloger Robert Dacešin i šminker Kosta Miljković iz Banjaluke.

Dacešin, iako je poznat kao putopisac, ovaj put je osvojio nagradu kao najbolji lajfstajl influenser u BiH, a Miljković je nagrađen kao najbolji bjuti influenser. Ovo priznanje je prokomentarisao riječima ‘Mali Kosta bi bio ponosan”.

Maja Gojić je na društvenim mrežama poznata pod imenom “Mirisi iz Majine kuhinje“, iz koje svakodnevno dijeli svoje recepte.

Kako kaže, presrećna je zbog ovog priznanja.

-Koliko god nekom zvuči malo, meni je mnogo jer znam koliko sam truda i rada uložila u sve ovo  - istakla je.

Nagradu publike dobila je Ivona Aleksić iz Ugljevika, mama četvoro djece koja posljednjih godina živi u Švajcarskoj i putem Instagrama dijeli svoje svakodnevne majčinske avanture, iskustva i uspomene .

Kada je riječ o BiH, najbolji modni inflenser  2023. je Erna Saljević, MOM Influencer of the Year Andrea Tomašević Kolenda, zvijezda u usponu je Naida Kadić Klico, a nagradu za mikro infulensera osvojila je  Ena Avdić. Tiktoker godine je Sead Hrustanović, a Nivea inflenser Amina Efendić.

Wannabe Digital Awards veče okupilo je najpopularnije, najuspješnije i najinovativnije kreatore sadržaja iz Srbije, Hrvatske, BiH, Crne Gore i Slovenije.

Mnogobrojni žiri, sačinjen od stručnjaka iz različitih oblasti marketinga i komunikacija, kao i predstavnika renomiranih kompanija širom regiona, uz nezaobilazne glasove publike, presudili su ko su bili najbolji influenseri tokom 2023. godine, u više od 10 kategorija.

Uzbudljivu dodjelu nagrada vodili su Ida Prester, Erna Saljević, Nikola Gajić i Filip Ugrenović .

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana