Banderas zaštitno lice Wrigleys Orbit TV kampanje za 2013. godinu

Agencije
Banderas zaštitno lice Wrigleys Orbit TV kampanje za 2013. godinu

Njujork - Orbit, brend vodeće žvakaće gume bez šećera, objavio je globalno partnerstvo s međunarodnom filmskom zvijezdom Antoniom Banderasom, prenose agencije.

Poznat po ulogama u filmovima kao što su Šrek i Desperado, Banderas će u novoj kampanji brenda Orbit pokazati prednosti korišćenja žvakaće gume bez šećera poslije jela i pića, kao pomoć u održavanju čistoće i zdravlja zuba.

Banderas objašnjava šta ga je privuklo saradnji s brendom Orbit

- Oduvijek sam bio ljubitelj hrane, a kao glumcu mi je lijep osmjeh i održavanje čistoće i zdravlja zuba jako važno. Poslije brzog obroka na setu, žvakanje Orbit žvakaćih guma je jednostavan način da se spreman vratim pred kamere – rekao je on.

Marketing menadžer za Srbiju i Crnu Goru, Darja Šušteršič komentariše: „Počastvovani smo saradnjom s Antoniom Banderasom na našoj novoj TV kampanji „Jedi, pij, žvaći Orbit”. Kao međunarodna filmska zvezda koja je život provela na velikom ekranu, Antonio je savršeni predstavnik brenda koji će na prikladan način promovisati brigu o oralnoj higijeni, pozivajući potrošače da uvedu korišćenje žvakaćih guma brenda Orbit u svoju svakodnevnu rutinu”.

Reklama za Orbit “Jedi, pij, žvaći” za 2013. godinu će u Srbiji sa emitovanjem početi 24. februara 2013.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana