Baloteli bio sa Dženifer Tomson

Agencije
Baloteli bio sa Dženifer Tomson

Mario Baloteli gotovo se svakog dana nalazi u žiži javnosti, bilo da je riječ o ispadima u vezi sa njegovom karijerom ili privatnim životom.

Ovog puta fudbaler Mančester Sitija je priznao aferu sa Dženifer Tompson, koja je poznata po tome da se zabavljala i sa zvijezdom Mančester junajteda Vejnom Runijem. Da situacija bude zanimljivija govori podatak da je Balotelijeva romansa bila aktuelna u vrijeme dok je njegova supruga Rafaela Fiko bila trudna.

Baloteli je u svom stilu, bez problema, priznao ovu vijest, a medijima je informaciju potvrdio njegov predstavnik Mino Raiola.
- Mario je bio mlad i impulsivan fudbaler, na meti mnogih djevojaka koje su željele da izvuku novac od njega. Zbog toga želimo da potvrdimo da je bio u kratkoj vezi sa gospođicom Tompson - jasan je bio Raiola, koji je takođe dodao da je Baloteli odbio da prećuti istinu o ovoj priči.

Po svemu sudeći, na listi Balotelijevih prioriteta, pored postizanja golova i milionskih ugovora, trebalo bi da se nađu i postupci hitnog sazrijevanja, s obzirom na to da su ispadi u vezi sa njegovim privatnim životom sve učestaliji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana