Balkanski glamur u Monte Karlu na udaji Nikolina Pišek FOTO

Blic.rs
Balkanski glamur u Monte Karlu na udaji Nikolina Pišek FOTO

Hrvatska voditeljka Nikolina Pišek i Vidoje Ristović venčali su se u utorak, 3. septembra, u Monte Karlu, pred oko 70 zvanica, kojima su mladenci platili dolazak i trodnevni boravak.

Glamuroznoj žurki u hotelu „Metropol" u Monte Karlu prisustvovali su roditelji, najbliži prijatelji, kumovi. Sve zvanice doputovale su avionom iz najrazličitijih dijelova svijeta, a sve troškove boravka (tri noćenja u hotelu „Metropol") platili su mladenci.

Prve noći, 1. septembra, priređena je žurka u čast djevojačke i momačke večeri, drugog dana su se gosti odmarali i uživali u ovom predivnom gradu, dok je treća noć, 3. septembra, bila rezervisana za njihovo vjenčanje.

Mlada je blistala u vjenčanici američke modne kreatorke Monik Lilije, dok joj je ruku krasio vjerenički prsten „kartije" optočen brilijantima.

Nakon večere i vjenčanja, mladenci su, zajedno sa svim gostima, nastavili žurku u klubu „Džimis" u Monte Karlu do ranih jutarnjih sati.

 Hurem

„Divne li večeri. Slavimo ljubav. Biti kuma... biti tu ako mladi nešto zatreba... Zauvijek, moja Hurem, to samo žene razumiju", napisala je na Fejsbuku mladina kuma Snježana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana