Balkanske žene lude za Filipom Juričićem, a samo jedna ima njegovu ljubav

GS
Foto: Agencije

Glumac Filip Juričić (40), koji je stekao slavu ulogom fudbalera u seriji "Ljubav u zaleđu", a potom i u "Larinom izboru" i u srpskoj seriji "Tate", važi za jednog od najpoželjnijeg muškarca bivše Jugoslavije

Međutim, imamo lošu vijest za sve dame, jer je srce ovog ljepotana već osvojila Nika Dogan s kojom je 2018. godine dobio sina Lava. Kako je istakao u jednom intervjuu, njegova partnerka je skromna žena.

"Ona nije konzervativna, dosadna osoba, ali je veoma posvećena kući, porodici, voli da se bavi decom, raduje se zajedničkim trenucima, ne pati za ludostima… Znate da danas žene ili hoće da se sele u Njujork ili da mjenjaju planetu, a ona je srećna u svijetu u kojem živimo. Ima tako normalne, prirodne želje, koje bez problema ostvaruje, jer su realne", objasnio je on svojevremeno za Story.
Iako je Filip devet godina stariji od svoje izabranice, to im ne predstavlja problem.

"Devet godina sam stariji od Nike, a često od nje učim normalnosti i stabilnosti. Uspjela je da mene, ponekad luckastog, dovede u red. Još uvijek se desi da ostanem malo duže s prijateljima ili da uradim nešto slično, pa se ona ljuti, ali sve je u granicama dobrog ukusa", kaže glumac.

Filip je otkrio i da je on, kad god mu posao dozvoljava, taj koji je zadužen za kuhinju u njihovom domu i da uživa u kreativnosti koju kuhinjski poslovi podrazumevaju.

"Kad god sam kod kuće, rado kuvam. Treba mnogo vremena da se napravi dobra torta, ali kad je neka posebna prilika, pa se potrudim. Meni je to vrlo kreativno. Jednom sam htio da napravim neku baš komplikovanu, pa je izbor paio na doboš tortu. Cijelo jutro sam odvojio za njeno pravljenje I na kraju je bila vrhunska", pohvalio se glumac.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana