Balerina dobila otkaz u Boljšoju jer je predebela, a sada im se sveti

Agencije
Balerina dobila otkaz u Boljšoju jer je predebela, a sada im se sveti

Balerina Anastazija Volčkova već više od deceniju plijeni medije više svojim kontroverznim postupcima i izgledom, nego umjetničkim dostignućima.

Volčkova je svakako postigla zavidnu popularnost svojim profilom na Instagramu gdje se ne stidi da pokaže bujni dekolte. Međutim, nisu svi komentari pozitivni - korisnik stille8 zlobno je komentirao da Anastasijina glava "izgleda dvostruko manje od njenih grudi".


To je podstaklo spekulisanje koja su se podjelila u dva tabora - jedni smatraju da je balerina povećala grudi, a drugi da se samo ugojila nekoliko kilograma.

O 39-godišnjoj Ruskinji pisalo se prije nešto malo više od godinu dana kad joj je sedam godina stariji suprug, biznismen Bakhtijar Salimov, završio u hitnoj poslije strastvenog seksa.

Međutim, za Volčkovu se na raznim kontinentima pročulo pošto je 2003. godine dobila otkaz u Boljšoj teatru "jer je bila predebela".

Balerina nije odustala i dobila je sudski spor protiv teatra s obzirom da je imala samo 47,5 kilograma poslije čega je vraćena na posao. Mnogi su tad spekulisali da se nije ni radilo o težini, nego da je Volčkova sa svojih 170 centimetata uvijek bila previsoka za balerinu.

Prije dvije godine javno je istupila optuživši direktora Anatolija Iksanova da je Boljšoj pretvorio u "veliki bordel", gdje su balerine pod pretnjom otkazima prisiljene da spavaju sa bogatim oligarsima. I sama je navela iskustva u kojima bi morala na večerama da pravi društvo nepoznatim muškarcima, ali na seksualne odnose nije pristala i pored pretnji "da neće putovati s pozorištem" na turneje ili plesati za Boljšoj".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana