Ašeru neće biti plaćen nastup na Superbolu?

GS
Foto: Tanjug/AP

Pjevač Ašer bio je u centru pažnje nakon saznanja da će ove godine nastupiti na šou tokom poluvremena Superbola, koji se smatra jednim od najvažnijih događaja u godini, ali i karijeri svakog pjevača u Americi.

Nakon informacije o njegovom nastupu jedno pitanje posebno se isticalo, a to je koliko će pjevač dobiti novca za ovaj nastup?

Nakon najave njegovog nastupa, Bilbord je istakao da je Ašeru zarada porasla za 7,8 miliona dolara na ukupnim američkim strimovima u septembru.

Prema nagađanjima medija, Ašerova zarada za Superbol iznosila je nekoliko miliona dolara.

Međutim, istina je potpuno drugačija. Pjevač, naime, neće zaraditi ništa za 15-minutni koncert, piše B92.

Organizatori Superbola smatraju da je nastup pjevača dovoljna reklama za lik i djelo izvođača i da im honorar pored toga nije potreban, piše Kosmopolitan.

Pjevač će zaraditi novac od samog strimovanja nastupa na različite platforme poput Spotify-a i na taj način će doći do milionskih prihoda.

Takođe, Ašer je samo 48 sati prije Superbola izbacio novi, deveti, album "Coming Home", prvi put nakon 2016. godine. Nastup na poluvremenu je tako bio idealna prilika za promociju novog albuma, koji će mu takođe donijeti veliku zaradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana