Armani uposlio srpske manekenke

Agencije
Armani uposlio srpske manekenke

Svijet mode trenutno je okrenut Londonu i Milanu, gdje se održavaju nedjelje mode. Prije toga sva svjetska imena sjatila su se u Njujork, a slijedi Pariz. A na svakoj od tih revija bila je bar po jedna djevojka koja je branila boje Srbije i našeg regiona, piše "Blic".

Naše manekenke i djevojke iz regiona koje su započele karijeru u "Model skauting ofisu", čiji je direktor Jelena Ivanović, svjetski poznat model, briljirale su i postigle velike uspjehe na aktuelnim nedjeljama mode - u Londonu, Milanu, Njujorku.

Čak šest manekenki je radilo revije za "Pradu", "Armani", "Biblos", "Feragamo", "Rokobaroko", Viktoriju Bekam.

Zanimljivo je da je nekima od njih prvi put da se pojavljuju na tako velikim modnim manifestacijama, ali pozivi od velikih imena, poput Armanija, dokaz su da se kod nas mogu naći lijepe i talentovane djevojke.

Jefimija Jokić je prozvana jednim od najperspektivnijh mladih modela, a već je radila sa nekim od najpoznatijih fotografa i kreatora.
Amra Čerkezović, koja je inače iz Tuzle, imala je priliku da sarađuje sa Viktorijom Bekam, a čuvena „spajsica" je čak na svoj Tviter profil postavila njenu fotografiju uz komentar: „Želim biti kao Amra!"

Djevojke su, nakon što su otkrivene, postale članovi pomenute agencije u Beogradu kod Jelene Ivanović, a potom modeli modne agencije "Vumen", koja je broj jedan u svijetu.


 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana