Anu juri policija

Glas Srpske
Anu juri policija

Osim mladića i raznoraznih biznismena, pjevačicu Anu Nikolić (32) sada juri i beogradska policija. Doduše, oni to rade po naredbi koju je nedavno izdao Prekršajni sud u Beogradu, jer se poznata pjevačica ponovo nije pojavila na suđenju za vožnju u pijanom stanju.

- Pošto ni iz drugog pokušaja sud nije uspio da Nikolićevoj uruči poziv za suđenje na adresu u njenom rodnom Paraćinu, sudija je izdao nalog policiji da se ona nađe i utvrdi njena tačna adresa. Pošto se nije odazvala na nedavno ročište, pribegli smo rigoroznijim merama i vrše se razne provere - kaže sagovornik iz beogradskog suda.

Za pjevačicom optuženom da je u novembru prošle godine vozila "mercedes ML" sa 2,03 promila alkohola u krvi i prijetila policajcima da će ih poslati na Kosovo intenzivno tragaju beogradski plavci. Ukoliko ne uspije da nađe Anu, policija može da je privede u sud. Ulazak u sudnicu bi bio strogo kontrolisan, a "djevojka od čokolade" teško bi mogla da na optuženičku klupu sjedne u kratkom šortsu u kakvom se nedavno pojavila u sudu. Nikolićevoj za vožnju u pijanom stanju prijeti kazna od 15 do 45 dana zatvora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana