Andresa Urah Kažnjena sam zbog svoje sujete

Agencije
Andresa Urah Kažnjena sam zbog svoje sujete

Brazilski model i voditeljka Andresa Urah podrvrgla se novom estetskom zahvatu ubrizgavanja injekcija u butine kada je upala u septički šok.

Jedva je uspjela da preživi, ali sada ima rupe u butinama i na zadnjici jer su hemikalije počele da izjedaju njeno tkivo.

Ova mlada djevojka sada žali što nije dobro razmislila prije nego što se podvrgla ovom zahvatu. Prije toga je imala nekoliko nekoliko uspješnih intervencija, uključujući korekciju lica, grudi, vaginalnih usana, kao i još jednu operaciju zadnjice.

Voditeljka, koja je svojevremeno bila i Mis najljepše zadnjice čak je izvadila i rebro u nastojanju da bude što mršavija. Sa bizarnim operacijama nije stala već je odstarnila i nožni prst kako bi joj stopalo bilo uže.

"Da li možete da vjerujete? Eto koliko sam izgubila kontrolu", izjavila je.

Ipak, injekcije kojima je željela da dotjera svoje butine bile su umalo fatalne po nju. Kada je njeno tijelo upalo u šok brzo je prevezena u bolnicu gdje je čak doživjela kliničku smrt.

"Nikada to neću zaboraviti. Našla sam se lice u lice sa smrću i tada sam shvatila da ništa nije važno. Sve za šta sam se borila – moju ljepotu, torbe, odeću, kola, sve je to nebitno. To je bio momenat kada sam shvatila da sam jedno veliko ništa, da smo na ovom svijetu samo da bismo spasili svoje duše"

Ažurnost ljekara koji su uspjeli da spreče hemikalije da se prošire na cio sistem spasila joj je život, ali su joj ostale rupe u nogama. Srećom, tkivo će se vremenom popuniti, pa će samo ostati ožiljci.

Andresa je sada najveći protivnik kozmetičkih zahvata kojima je nekada bila opsjednuta.

"Sada sam u mogućnosti da kažem drugim ženama da sujeta i ljepota nisu sve na ovom svijetu. Ako će im sve ovo poslužiti kao primer i znak upozorenja koliko su takve procedure opasne, onda će sve ovo kroz šta sam ja prošla imati neki smisao", zaključuje mlada voditeljka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana