Anđelinu guši Bredova ljubav

Glas Srpske
Anđelinu guši Bredova ljubav

Bred Pit došao je da podrži suprugu Anđelinu Džoli na premijeri njenog novog filma "Salt" i crvenim tepihom prošetao sa "trodnevnom bradicom". Nakon što je glumac prije sedam dana obrijao bradu koja ga je mjesecima činila ružnijim, mediji su odmah javili da se opet vratila ona dobro poznata, seksi verzija jednog od najzgodnijih holivudskih faca.

Bredu je, izgleda, ipak draža ona zapuštena verzija samoga sebe pa je ponovo počeo da pušta bradu. Anđelina je za premijeru izabrala jednostavnu malu crnu haljinu koja je naglasila njenu mršavost, a Bred je, iako u odijelu, došao u ležernom izdanju.

Najnovije vijesti u vezi sa najslavnijim holivudskim parom su da se Anđelina "guši" i osjeća zarobljenom u vezi sa Bredom.

- Došli su u fazu kada je ona zbog tih osjećanja već zaboravila kakva je zaista osoba. Postalo im je jako dosadno, posebno zbog vječne teme Dženifer Aniston, to jest njene upetljanosti u Bredov život. Stara Anđelina odavno bi prekinula tu torturu, ali glumica se sada stalno nada da će ona i Brad riješiti probleme - rekao je izvor navodno jako blizak paru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana