Anđelinin buldog skočio na Džonija Depa

Glas Srpske
Anđelinin buldog skočio na Džonija Depa

Anđelina Džoli "uvalila" je svog buldoga glumcu, koji je jedva izvukao živu glavu, piše njemačka štampa, a prenosi "Mondo".

Džoni Dep je u intervjuu za njemački "TV Movie " otkrio da ga je tokom snimanja filma "Turista" Anđelina Džoli zamolila da joj pričuva psa.

- Budala, pristao sam. Dovela je Žaka, džinovsku životinju, koja je strašno smrdjela. Rekao sam sebi, dobro, u pitanju je samo jedna noć, izdržaću. Sve je bilo u redu dok nisam umoran sjeo na krevet i izuo cipele. Žak, buldog koji ima najmanje 90 kilograma, skočio je na mene - rekao je glumac.

Dodao je da ga je Žak zaskočio sa leđa i počeo bukvalno da skače po njemu.

- Kada na vas navali buldog od 90 kilograma koji hoće da se igra, odjednom vam se čini da ima najmanje 150 kilograma. Jedva sam preživio tu noć - rekao je glumac.

On je otkrio i da, iako Džolijevu nije znao odranije, sa Bredom Pitom ima blizak odnos još od kraja osamdesetih godina prošlog vijeka.

- Često smo tokom snimanja izlazili na večeru, njih dvoje, Vanesa i ja. Bilo je divno gledati nekoga koga znaš više od 20 godina kako se pretvorio u fantastičnog čovjeka, muža i oca - rekao je Dep.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana