Anđelina usvaja dijete i miri se sa ocem

Glas Srpske
Anđelina usvaja dijete i miri se sa ocem

Holivudska zvijezda Anđelina Džoli ovih dana došla je u centar medijske pažnje zbog usvajanja još jednog djeteta, ali i mogućeg pomirenja sa ocem.

Lijepa glumica je izgleda odlučila da usvoji dijete iz Sirije, što bi bilo sedmi potomak u njenoj i Bredovoj porodici. Kako prenosi američki časopis "OK!" Anđelina se u ovaj poduhvat upustila sama, odnosno, protiv Bredove volje, jer je njemu navodno šestoro djece sasvim dovoljno da bude srećan i zadovoljan.

Izvor blizak paru istom časopisu je došapnuo i nekoliko informacija vezanih za najnoviji slučaj usvajanja.

- Anđelina je odlučila da usvoji trogodišnju djevojčicu iz Sirije, iako se Bred tome oštro protivi. Ona ne želi da čuje za to, pa je već pokrenula proces usvajanja  - ispričao je anonimni izvor.

Sa druge strane, šuška se kako bi Anđelina uskoro mogla da se pomiri sa ocem Džonom Vojtom, sa kojim ne razgovara još od 2001. godine. Vojt je tada javno zamolio svoju kćer da "riješi svoje ozbiljne psihičke probleme". Američki tabloidi pišu da bi Anđelina i Džon Vojt ubrzo mogli da prošetaju ruku pod ruku crvenim tepihom, pokazujući Americi kako bi svaka idilična porodica trebala da izgleda.

- Čujemo se, iako ne svaki dan. Volimo se i to je najbitnije. Anđelina me prva nazvala. Mislim da je za to zaslužan Bred koji joj je cijelo vrijeme bio podrška - rekao je Džon Vojt. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana