Anđelina se pomirila sa ocem

Glas Srpske
Anđelina se pomirila sa ocem

Anđelina Džoli i njen otac, oskarovac Džon Vojt nisu govorili gotovo cijelu deceniju. Ali, stvari su se nedavno promijenile.

Otac slavne glumice je gotovo deset godina bio u svađi sa svojom kćerkom, ali nedavno je otkrio da se pomirio s njom poslije "trenutka emocionalnog osvješćenja".

Holivudska zvijezda prvi put je progovorio o tome kako je promijenio svoj stav u jednom jedinom trenutku i da sada živi za svoju porodicu.

Međutim, doskoro nije sve bilo baš tako idilično. Još 2002. godine Vojt (72) je optužio Anđelinu da ima "ozbiljne mentalne probleme", a ona mu je uzvratila da je imao aferu njenoj majci iza leđa.

Poslije salve javnih optužbi otac i kćerka su prekinuli svaku komunikaciju, a pomirili su se nedavno u Veneciji posredstvom Breda Pita. Glumac kaže da su svađe sada iza njih i da se osjeća blisko sa svojim unucima.

- Promijenio sam mišljenje u trenutku, odjednom sam sve vidio drugim očima. Taj jedan trenutak promijenio je cijeli moj život. Vratio mi je nazad moju kćerku i moju porodicu. Ponovo biti sa Endži za mene je blagoslov - izjavio je glumac.

Glumac je dodao i da je tek sada spoznao kolika je radost biti sa svojim unucima i da ga oni čine boljom osobom.

- Kada me kćerka vidi s njima, kaže da u meni vidi neku drugu energiju. Uvijek se smijem i apsolutno sam srećan s njima. A zbog toga je i Anđelina srećna - dodao je Vojt.

Iako ima 72 godine, Džon Vojt se nedavno na zabavi upriličenoj poslije dodjele "Emi" nagrada pojavio u društvu mlade glumice Leven Ramblin (21). Atraktivna plavuša je od prošle godine vjerena, međutim, to nije bio nikakva prepreka da sa holivudskim veteranom napusti noćni klub.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana