Anđelina ponovo usvaja dijete

Glas Srpske
Anđelina ponovo usvaja dijete

Iako je poslije rođenja blizanaca patila od postporođajne depresije i, prema pisanju tabloida, u posljednje vrijeme u njenom braku sa Bredom Pitom ima dosta problema, slavna glumica Anđelina Džoli odlučila je da usvoji još jedno napušteno dijete.

S obzirom na to da briga za šestoro djece iscrpljuje slavnu glumicu, a situacija u braku nije idealna, Bred nije zadovoljan Anđelininom najnovijom odlukom, što je njihov odnos još više poljuljalo. Džoli se na usvajanje trogodišnje djevojčice iz Etiopije odlučila kada je sa Pitom i djecom posjetila tamošnje sirotište.

Anđelinina kćer Zahara bila je oduševljena djevojčicom i na rastanku su razmijenile mnogobrojne zagrljaje i poljupce. To je Anđelinu razoružalo, a svojevremeno je svojoj, takođe usvojenoj, kćerki Zahari obećala da će dobiti sestru iz Afrike.

Bred je suprugu pokušao da odgovoriti od usvajanja, bar privremeno, ali kada je vidio da to nema smisla, jer je ona već pokrenula postupak, optužio ju je da se ponaša poput djeteta u prodavnici kućnih ljubimaca.

- Želim da usvajam djecu, jer ih spasavam od toga da budu siročad - rekla je Anđelina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana