Anđelina o filmu: Kriva sam i snosiću posljedice

Glas Srpske
Anđelina o filmu: Kriva sam i snosiću posljedice

Holivudska diva Anđelina Džoli u ekskluzivnom intervjuu za srpsko izdanje "Glorije" uvjerena je da ravnodušnih kada je u pitanju njen film neće biti.

- Nema sumnje da sam sama kriva što sam se upetljala u takvu tematiku, i još se upustila u režiju, ali snosiću sve posljedice - rekla je Anđelina.

Slavna glumica, koja je ispočetka bila neraspoložena za davanje intervjua, malo se opustila nakon što joj je novinarka čestitala na uspješno završenom snimanju prvenca "Untitled Love Story" koji je podigao veliku buru u BiH i regiji.

- Ne mogu vjerovati da poslije svih protesta i bure koja se digla oko tog filma neko sa balkanskih prostora već govori da će biti dobar. Istina je da sam tek završila snimanje u Mađarskoj i BiH i predstoji mi još mnogo posla - rekla je uz osmijeh.
Na pitanje zašto je za rediteljski debi, umjesto lakše teme, izabrala baš "vruć krompir rata u Bosni", glumica je odgovorila da joj je to bio veliki izazov.

- Znala sam da će biti svakakvih reakcija na ljubav muslimanke i Srbina koji je prethodno silovao, ali sam osjetila želju da se već na rediteljskom debiju suočim sa tako kontroverznim filmom - izjavila je Džolijeva i dodala da je film izazvao veliko interesovanje i prije nego što je prikazan, te da niko ne zna šta će sve još izazvati kad krene u bioskope.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana