Anđelina neće Tarantina na svadbi

Agencije
Anđelina neće Tarantina na svadbi

Anđelina Džoli i Bred Pit nisu u svađi oko toga kako će im izgledati svadbena torta, već je stvar ipak malo "ozbiljnija". Holivudska zvijezda je svom budućem mužu zabranila da pozove neke od njegovih prijatelja na zabavu.

Naime, Anđelina je dala stroge instrukcije da Kventin Tarantino, Filip Sejmur Hofman i Džona Hil budu izostavljeni sa spiska gostiju jer su poznati po tome da pretjeruju sa alkoholom.

Džolijeva je upozorila da Pitov najbolji drug Džordž Kluni treba da kontroliše unos alkohola, odnosno vina na svadbenom prijemu.

Prema saznanjima magazina "The Sun ", Anđelina želi da svadba prođe u najboljem redu, dostojno holivudskim zvijezdama. Džolijeva vjeruje da će Kventin Tarantino i Džona Hil svojim ponašanjem i pretjeranim konzumiranjem alkohola izazvati skandal na slavlju.

Ipak, izgleda da to nisu jedini problemi. Slavni par se svađa i oko izbora kuma. Lijepa glumica smatra da čast treba da pripadne njenom bratu Džejmsu, dok Bred Pit smatra da to treba da bude njegov brat Dag.

Bred je nedavno u intervjuu otkrio zašto se zaljubio u Anđelinu.

- Žena koju je javnost nedavno bolje upoznala je žena koju ja poznajem od samog početka i u koju sam se zaljubio. Anđelina je hrabra i nevjerovatno snažna žena. Suočiće se sa bilo kakvim problemom i već ga na neki način riješiti - rekao je Pit.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana