Anđelina najplaćenija bolja polovina u Holivudu

Glas Srpske
Anđelina najplaćenija bolja polovina u Holivudu

Magazin "Holivud lajf" piše da nježnije polovine holivudskih parova "donose hljeb u kuću".

Tako više od svojih poznatih momaka, vjerenika i supruga zarađuju Anđelina Džoli, Kim Kardašijan, Keti Peri i Žizel Bundšen.

Polovina para koja "nosi pantalone" kada su finansije u pitanju je Anđelina Džoli.

Glumica je u prošloj godini, i dalje zahvaljujući filmovima "Salt" i "Turista", zaradila 30 miliona, dok je Bred Pit inkasirao "tek" 20 miliona dolara.

Kim Kardašijan je u protekloj godini zaradila šest miliona dolara, gotovo dva puta više od svog vjerenika Krisa Hamfriza, košarkaša Nju Džersi Netsa (3,2 miliona).

Situacija je ista i kod muzičko-glumačkog para Keti Peri i Rasel Brend. Pjevačica je u prošloj godini zaradila 44 miliona dolara od prodaje albuma, šest puta više od supruga Rasela Brenda. Magazin "Forbs" je njegovo cjelokupno bogatstvo procijenio na šest i po miliona dolara.

Kada je riječ o Žizel Bundšen i njenom suprugu Tomu Brejdiju, stvar je jasna. Žizel je godinama unazad najplaćenija manekenka na svijetu - samo prošle godine je zaradila 45 miliona dolara, dok je igrač Patriotsa "na sto stavio" tek 31 milion.

Posljednji poznati par u kojem žena "zarađuje za život" su Kevin Bejkon i njegova supruga Kira Sedžvik. Kira zarađuje 275.000 dolara po epizodi serije "The Closer", dok zvijezda "Futluza" sjedi kod kuće i čuva djecu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana