Anđelina: Kolin bolji u krevetu od Breda

Agencije
Anđelina: Kolin bolji u krevetu od Breda

Anđelina Džoli i Bred Pit su se posvađali jer je ona navodno uvrijedila njegovu muškost. Slavna glumica je rekla svom bivšim mužu, Biliju Bobu Torntonu, da je Kolin Farel bio bolji u krevetu od Breda.

Bred je saznao da se Anđelini još sviđa Farel kada je čuo njen telefonski razgovor sa bivšim mužem, glumcem Bilijem Bobom Torntonom. Od tada Bred tugu utapa u velikim količinama alkohola i izgleda iscrpljeno, kako navodi njegov blizak prijatelj.

 - Bred je izašao iz kuće ali se vratio jer je zaboravio novčanik. Kad je ušao u njihovu spavaću sobu, čuo je Anđelinu kako govori da je on sjajan čovjek, ali da je Kolin najbolji ljubavnik kojeg je ikada imala. Povjerila je Biliju da je njen ljubavni život sa Bredom zahladio i da joj nedostaje divlji, strastveni seks kakav je imala sa Kolinom - otkrio je prijatelj najljepšeg holivudskog para.

Isti prijatelj tvrdi da je Bred poslije tog razgovora od Ađeline zahtijevao da mu kaže sve o svojoj vezi sa Kolinom. Glumica mu je rekla da se zaljubila u Kolina jer je bio opasan i spontan.

 - Slala mu je svoje seksi fotografije, ostavljala mu vruće poruke na sekretarici i pisala eksplicitna pisma. Anđelina je priznala kako se nadala da će sa njim imati budućnost, uključujući brak i djecu, ali da Kolin nije bio spreman na to - priča Branđelinin prijatelj.

Anđelina nije mogla da porekne Bredu da je on zapravo bio njen drugi izbor. Međutim, anonimni prijatelj smatra da je to samo Anđelinin način da Breda napravi ljubomornim.

 - Tako ga kontroliše. Ona vjeruje da napetost u njihovom odnosu drži Breda zainteresovanim. To su gestovi kojima mu pokazuje da je ona na "vozačkom mjestu" - kaže prijatelj popularnog para.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana