Anđelina i Bred se tajno vjenčali u Francuskoj

Glas Srpske
Anđelina i Bred se tajno vjenčali u Francuskoj

Američki glumac Bred Pit i glumica Anđelina Džoli navodno su odlučili da poslije šest i po godina ozvaniče svoju vezu, prenose američki tabloidi.

Njihovo šestoro djece Medoks, Paks, Zahara, Šiloh, Noks i Vivijen su ih konačno ubijedili da ozvaniče svoju vezu i to nigdje drugdje već u Francuskoj, rekao je neimenovani izvor jednom američkom tabloidu. Anđelina i Bred su se upoznali i započeli vezu na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit" 2004. godine dok je on još bio u braku sa glumicom Dženifer Aniston.

Iako su mediji više puta spekulisali o razlazu poznatog para, te se pisalo i da glumac želi da se pomiri sa bivšom partnerkom Dženifer Aniston, oni su dokazali suprotno.

Naime, holivudski glumac je nedavno otkrio da bi on i Anđelina Džoli mogli uskoro da se vjenčaju, ali tada nije precizirao ni vrijeme ni mjesto vjenčanja.

- Djeca pitaju za brak. To im sve više znači i moraćemo da razmotrimo to pitanje - rekao je glumac.

Pit je tada rekao i da on i Anđelina ništa ne skrivaju od djece, pa čak i kada je riječ o njihovoj želji da provedu neko intimno vrijeme.

- Nema tajni u našoj kući. Kažemo djeci mama i tata idu sada da se ljube, a oni su u fazonu "Fuj", "odvratno" - rekao je nedavno poznati glumac.

Zvijezda filma "Drvo života" koji podiže šestoro djece sa svojom dugogodišnjom partnerkom rekao je i da su mu se prioriteti dosta promijenili od kada je postao otac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana