Anđelina i Bred se svađaju zbog Obame

Glas Srpske
Anđelina i Bred se svađaju zbog Obame

Priče o razvodu jednog od najpoznatijih holivudskih parova Anđeline Džoli i Breda Pita već su neko vrijeme aktuelne, ali ovoga puta došlo je do ozbiljnog razmimoilaženja u njihovim odlukama.


Bred Pit je izjavio da će "štrajkovati" ako Anđelina Džoli zaista usvoji siroče iz Sirije, kako je i planirala.

- On misli da je Anđelina luda, ali je i svjestan toga da je nemoćan u namjeri da je zaustavi, ako ona to zaista želi da uradi. Bred se brine kako će izaći na kraj sa sedmoro djece. On je vrlo predan kao otac, ali stres zbog toga svega tjera ga u bijeg - rekao je izvor blizak paru za za britanski časopis "Nonj".
Bred se brine što je prebrzo prešao iz statusa bezbrižnog neženje do oca šestoro djece i osjeća se zarobljeno u toj ulozi. - Iscrpljen je zbog svojih roditeljskih dužnosti i nedostaje mu samački život. To nimalo ne smeta Anđelini, koja ima pune ruke posla sa djecom i humanitarnim obavezama - rekao je bliski prijatelj para.

Bred i Anđelina se svađaju čak i zbog američkog predsjednika Baraka Obame. Anđelina, koja je UN ambasador dobre volje, navodno mrzi američkog predsjednika.
- Ne voli ga. Zapravo, mrzi ga. Misli da nije iskren i da se samo pretvara da zastupa ideje koje promoviše - rekao je izvor blizak glumici za "Us Weekly". Iako nije republikanka, smatra da je Obama spletkaroš.

Sa druge strane, Bred je Obamin pristalica. Suprotstavljeni stavovi o predsjedniku često dovode do žestokih svađa.

- Kada je riječ o politici, nimalo ne poštuje Breda. Ipak, to nije razlog koji bi mogao da ih rastavi - piše " Us Weekly".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana