Anđelina i Bred dijele imovinu

Glas Srpske
Anđelina i Bred dijele imovinu

Ađelina Džoli i Bred Pit potpisali su ugovor o podjeli zajedničke imovine i dogovorili se o detaljima oko starateljstva nad njihovom djecom, piše "News of the world". Par se navodno dogovorio o zajedničkom staranju nad djecom koja će živjeti sa Anđelinom.

Branđelina će imovinu podijeliti na dva jednaka dijela, a starateljstvo nad njihovo šestoro djece biće zajedničko. Iako se par nikada nije vjenčao, krajem prošle godine posjetili su jednog od najboljih advokata u brakorazvodnim parnicama i dogovorili detalje oko podjele 205 miliona dolara za koju bi dokumenti trebalo da budu potpisani ovog mjeseca.

- Oboje će učestvovati u vaspitanju djece iako će oni živjeti sa Anđelinom. Ne znam tačno kada će dokumenti biti potpisani, ali se radi samo o pitanju vremena. Njih dvoje neće ostati zajedno - rekao je neimenovani izvor za "Nenjs of the njorld".

Par se upoznao 2004. na snimanju filma "Mr. and Mrs Smith", a prvi put su fotografisani u javnosti iduće godine, tri mjeseca poslije razvoda Breda Pita i Dženifer Eniston. Glumac je kasnije rekao da se u Anđelinu zaljubio još za vrijeme snimanja filma.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana