Anđelina Džoli sve više opsjeda Džonija Depa

Glas Srpske
Anđelina Džoli sve više opsjeda Džonija Depa

Supruga Džonija Depa, Vanesa Paradis, navodno je bijesna zbog sve učestalijeg druženja slavnog glumca i Anđeline Džoli, koja mu ne daje ni sekund mira i neprestano ga zivka.

U početku su bili samo kolege, no sada su postali prijatelji koji ne mogu jedno bez drugog i čuju se svaki drugi dan.

Naime, iz svakog intervjua Džonija Depa može se naslutiti da mu je filmska partnerka Anđelina Džoli postala izvrsna prijateljica, no to je za njegovu nevjenčanu suprugu Vanesu Paradis postalo neizdrživo.

- Anđelina sve češće zove Depa da se dogovori o susretima njihove djece, ispituje gdje da idu, a odnedavno se počela raspitivati i za najbolje škole u Francuskoj za svoju djecu - kaže izvor blizak pjevačici.

Glumica planira cijelo ljeto da provede sa djecom u francuskom dvorcu Miraval, koji je samo 20 minuta vožnje udaljen od imanja Džonija Depa. Vanesino strpljenje otišlo je u nepovrat kada je doznala da se Džoli sama pozvala na trodnevno krstarenje Depovom jahtom ovog ljeta, kako bi zajedno proslavili Dan nezavisnosti.

Džoni Dep navodno ne prestaje da hvali svoju koleginicu iz filma "Turista", a ovaj put se divio njenoj strpljivosti i na kraju zaključio da je ona savršena majka.

- Ona je baš savršena majka. Uprkos slavi i paparacima, koji je opsjedaju na svakom koraku, uvijek uspijeva da ostane smirena. Kada bih ja u tim uslovima morao izaći na kraj sa šestoro djece, kad-tad bih završio u zatvoru - zaključio je nedavno Dep, koji sa francuskom pjevačicom Vanesom Paradis ima dvoje djece.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana