Anđelina Džoli se planira odseliti iz Los Anđelesa, evo zašto

GS
Foto: Glamour

The Wall Street Journal je objavio intervju s Anđelinom Džoli u kojem je ona otvoreno rekla kako vjerovatno ne bi bila glumica kada bi sada započinjala karijeru.

Objasnila je kako bi razmišljala o pozorišnoj glumi, ali ne o Holivudu.

"Danas ne bih bila glumica. Kada sam počinjala, nije bilo toliko očekivanja javnosti", objasnila je ona dodajući kako ne čita ono što mediji pišu o njoj ali zna da je predugo u ovom poslu i da je o njoj već sve rečeno.

Slavna glumica odrasla je u Holivudu s obzirom da su joj oba roditelja, Džon Vogt i Maršelin Bertrand, bili glumci. Od malena se pojavljivala u filmovima, bavila se manekenstvom, studirala je glumu. Međutim, sada kaže kako nikada nije bila impresionirana Holivudom te ga nije smatrala ni značajnim ni važnim.

"Odrasla sam u porilično plitkom mjestu. Među svim mjestima na svijetu, Holivud nije zdravo mjesto", ustvrdila je Džoli.

Slavna je postala 1999. godine kada je bila nominiranma za Oskara za najbolju sporednu ulogu u filmu Girl, Interapted a sada je kazala kako je zbog stečene slave pala u depresiju i razmišljala o samoubistvu.

"Željela sam pobjeći", rekla je u intervjuu.

Javnost i mediji su je pratili u stopu, naročito nakon razvoda sa Bred Pitom prije sedam godina.

Kada je snimala film Gospodarica Zla 2 primjetila je da se njen glas promijenio u odnosu na četiri godine ranije kada je snimala prvi dio tog filma.

"Moje tijelo snažno reagira na stres. Razina šećera mi se diže i spušta. Šest mjeseci prije razvoda imala sam facijalne grčeve".

Pored svega, Džoli je priznala da, živeći u Los Anđelesu, nije imala društveni život jer su je, svaki puta kada bi napustila kuću, pratili paparaci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana