Anđelina Džoli - Nisam trudna

Glas Srpske
Anđelina Džoli - Nisam trudna

PO MNOGIMA jedna od najljepših holivudskih glumica Anđelina Džoli krasi naslovu stranu izdanja "Vaniti fera" za avgust. U intervjuu koji je dala za pomenuti časopis Anđelina Džoli je progovorila o djeci, braku i planovima za budućnost.

"Ne, nisam opet trudna. Nije da ne želimo još djece, ali želimo da budemo sigurni da svakome od njih pružamo dovoljno pažnje", negirala je glumica glasine o tome da ona i Bred ponovno čekaju prinovu. Kazala je i da ni ona ni Bred Pit nisu protiv institucije braka, ali "jednostavno im odgovara ovako kako jest". "Djeca su puno jača i veća veza od braka. Oni su doživotna spona", pojasnila je Anđelina.

Iako je jako predana svome poslu, Anđelina je otkrila da je nećemo još dugo gledati pred filmskim kamerama. "To nije najvažnija stvar u mom životu. Gluma mi je pomogla u odrastanju, pomogla mi je da naučim ko sam, da proputujem svijet, izrazim se i sve te ostale divne stvari. Jako sam zahvalna na tome, to je zabavan posao. I donosi luksuz. Ali ne mislim da ću se time još dugo baviti", kazala je Anđelina Džoli kojoj je na prvom mjestu njena porodica.

"Medoks je jako pametan, a ja za to genetički nemam nikakve zasluge. Jako je dobar u školi, sjajno mu leži istorija. Mogao bi da bude pisac ili putopisac. Zahara ima nevjerovatan glas i jako je elegantna. Šilou je neopisivo smiješna, jedna od najzabavnijih osoba koje znam. Noks i Viv su klasični dječak i djevojčica", kazala je Anđelina Džoli o svojoj usvojenoj i biološkoj djeci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana