Anđelina Džoli dobila starateljstvo nad djecom

Agencije
Anđelina Džoli dobila starateljstvo nad djecom

Slavna glumica Anđelina Džoli okončala je višemjesečnu borbu sa Bredom Pitom u vezi sa starateljstvom nad njihovo šestoro djece.

Iako razvod zvanično nije okončan, par se sporazumno dogovorio da Anđelina dobije starateljstvo, a dogovor je postignut u ponedjeljak.

Sve je ukazivalo na to da Anđelina i Bred neće lako postići dogovor, ali uz konsultaciju sa nadležnim institucijama oni su uspjeli da pronađu rješenje kako njihova djeca ne bi patila.

Bred će nastaviti da viđa djecu uz nadzor službi, a sa njima će takođe posjećivati terapeuta.

Par je u ponedeljak u kasnim večernjim časovima objavio da više neće davati izjave o ovoj temi, međutim, za "Dejli mejl" je progovorio Anđelinin bliski prijatelj.

- Šestoro djece će ostati sa Anđelinom, a Bred će nastaviti da ih viđa. Određivanje posjeta psihoterapeutu je u interesu djece. Nadamo se da je sada jasno da je ova odluka, kao i svi događaji koji su prethodili, učinjena za dobrobit djece, a ovo je veoma osjetljiva situacija za cijelu porodicu - rekao je izvor.

Anđelina je od suda zatražila puno starateljstvo nad djecom nakon što je Bred navodno fizički nasrnuo na sina Medoksa u avionu, a sve nakon svađe bivših supružnika. Međutim, policija nije uspjela da utvrdi da je Bred namjerno nasrnuo na sina. Anđelina je sve do prekjuče imala privremeno starateljstvo, a onda je postignut dogovor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana