Anđelina Džoli bi da glumi Svetlanu Ražnatović

Glas Srpske
Anđelina Džoli bi da glumi Svetlanu Ražnatović

Holivudska glumica Anđelina Džoli trenutno se bavi proučavanjem biografije srpske pjevačice Cece Ražnatović. Naime, prema riječima izvora tokom snimanja filma "Zemlja krvi i meda", Anđelinu je privukla Cecina životna priča, pa bi u nekom budućem periodu voljela da tumači njen lik.

- Anđelina se, dok je režirala film koji govori o dešavanjima na našim prostorima, zainteresovala za Balkan, pa je tako uočila i da je Ceca najpopularnija pjevačica, ne samo u Srbiji, već i u svim bivšim jugoslovenskim republikama. Naročito joj je bilo zanimljivo to što Cecu slušaju i Hrvati i Bošnjaci, iako je njen suprug ratovao protiv njih - rekao je izvor i dodao da kada je glumica vidjela Cecine slike i spotove, uvidjela je veliku sličnost između njih dvije, pa je poželjela da tumači Cecin lik.

- Anđelina je prvo, boraveći u Sarajevu, imala priliku da čuje Cecinu muziku, pa se raspitala o njoj. Potom je vidjela njene fotografije i spotove na "Jutjubu" i odmah je uočila da između nje i Cece postoje sličnosti - obje su tamnokose i vitke, bujnih grudi i punih usana, približnih godina, pa je jasno da bi se to moglo odlično iskoristiti na filmu. Osim toga, dopalo joj se što je Ceca majka, budući da je i sama porodična žena, a zanimljiva je i podudarnost njihovih horoskopa - obje su Blizanci i obje su rođene u junu, (Anđelina četvrtog, a Ceca 14. juna) - naglašava izvor i dodaje:

- Anđelina je stekla status superzvijezde, pa sada želi da se bavi samo projektima koji je zaista zanimaju, a biografski filmovi su uvijek izazovni, pogotovo kada je u pitanju ličnost sa tako uzbudljivom životnom pričom kao što je Cecina. Uprkos tome što je pretrpana obavezama, puna je energije i želi da se dokaže na svim poljima. Što se scenarija tiče, Anđelina ne želi da se oslanja na internet i novinske članke iako podataka o Ceci ima dosta i na engleskom jeziku, već namjerava da, kad nađe vremena, upozna našu zvijezdu. Interesantan joj je i podatak da je Ceca sada u kućnom pritvoru, poslije kojeg planira koncerte širom svijeta. Sve to je odličan materijal za film - naglasio je izvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana