Anđelina bila ljubavnica Ralfa Fajnsa

Glas Srpske
Anđelina bila ljubavnica Ralfa Fajnsa

Dženi Pol, autor nove knjige "Brad Pitt and Angelina Jolie: The Ttue Story", koja će uskoro biti objavljena, tvrdi da je Anđelina bila ljubavnica Ralfa Fajnsa i Džonija Lija Milera u vrijeme kad je upoznala Brada.

Lijepa glumica navodno nije odoljela ni čarima starog šarmera Mika Džegera, sa kojim se spetljala 1997, kada se pojavila u njegovom spotu "Anybody Seen My Baby". Mik je u to vrijeme bio oženjen Džeri Hol. S njim je, tvrdi autor knjige, ponovno bila 2003, kada su viđeni zajedno u jednom hotelu u Bangkoku.

Dženi je navodno provela posljednjih šest godina istražujući sve o životu para, razgovarala je sa ljudima koji su im bliski, uključujući i Anđelininu pokojnu majku, sa kojom je glumica bila jako bliska.

- Bred je rekao Anđelini samo nekoliko sedmica poslije početka snimanja filma "Gospodin i gospođa Smit" da je njegov brak sa Dženifer završen u svakom pogledu, osim na papiru i da je tako već više od godinu - rekla je Dženi, koja je o tome razgovarala sa nekim ko je dobro upućen u detalje njihove veze.

Bred je tada priznao Anđelini da su on i Dženifer samo dobri prijatelji i da čekaju pravi trenutak da službeno objave razvod.

U knjizi takođe piše da su Bred i Anđelina planirali da imaju 13 djece, od kojih bi neka bila usvojena, a neka biološka. Za razliku od dosadašnjih priča, koje govore da je Anđelina glavna u vezi i da maltretira Breda, navodno je sada on taj koji odlučuje o svemu.

- Odnos moći u vezi se promijenio. Anđelina je u početku "nosila pantalone", ali sada ih nosi Bred - tvrdi Dženi Pol.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana