Anđelina bi da se uda što prije, svadba možda i u BiH?

Agencije
Anđelina bi da se uda što prije, svadba možda i u BiH?

Los Anđeles - Nakon osmočasovne operacije odstranjivanja obje dojke iz zdravstvenih razloga, Anđelina planira da se uda za Breda Pita, „što prije”, kažu izvori bliski paru, prenose agencije.

- Endži jedva čeka da se uda, a i djeca ih stalno pitaju kada će se to desiti. Bred je u gužvi zbog promovisanja filma “Svjetski rat Z”, tako da se tačan datum još ne zna, ali Anđelina je rekla da će svadba biti što je moguće prije. Oni smatraju kao da su već u braku, međutim, važno im je da svoju vezu i ozvaniče – kazao je prijatelj glumaca.

Par se vjerio 2011. kada je Bred poklonio Anđelini dijamantski prsten od pola miliona dolara, a u novembru 2012. glumac je rekao da će „uskoro” stati pred oltar.

Kad god da do toga dođe, jedno je izvjesno – vjenčanje će biti privatno, u uskom krugu porodice i prijatelja.

Mjesto ceremonije još uvijek nije određeno.

Par ne želi da to bude njihov dvorac Miraval u Francuskoj i traži novu lokaciju koja će odgovoriti na njihove zahtjeve bezbjednosti i privatnosti.

Kao UN ambasador dobre volje, Anđelina „prolazi kroz faze”, i htjela bi da se uda u nekoj od zemalja u kojima je poznata po svom humanitranom radu.

- Vjenčanje u BiH, Kambodži ili na Haitiju doprinijelo bi globalnoj zajednici. Možda zvuči pretenciozno, ali Anđelina iskreno vjeruje da treba to da uradi. Htjela bi da svoj dobrotvorni rad na ovaj način uključi u svoj lični život – rekao je prijatelj para.

Pit: “Anđelina je heroj”

Nakon Anđelininog otvorenog pisma u kome je objasnila razloge za podvrgavanje dvostrukoj mastektomiji i Bred Pit je pohvalio herojstvo svoje vjerenice.

- Pošto sam bio svjedok iz prve ruke mislim da je Anđelinin izbor, kao i drugih žena koje su učinile isto, apsolutno herojski. Želim joj dug i zdrav život uz mene i našu djecu. Ovo je srećan dan za našu porodicu – rekao je on.

Anđelinin hrabri potez pozdravile su i druge javne ličnosti koje su prošle kroz slično iskustvo: TV voditeljka Džulijana Rančić, Šeron Ozborn, Šeril Krou i Kristina Eplgejt.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana